06-19 84 86 88 - info@ontdekjouwstem.nl

Cursus De Lichtenberg methode

 

Voor zingen en Spreken

Cursus 1 (7 lessen) - De Lichtenberg methode

Je zingt al jaren en treedt regelmatig op.  In deze cursus gaan we in op jouw specifieke vragen of behoefte.  Solo of in een groepje tot 3 zangers.

 

Je zoekt een natuurlijker of persoonlijker sound, jouw signatuur. Je vraagt je af of het zingen makkelijker kan of hoe je het contact met je publiek en de band kan verbeteren. Misschien vind je dat jouw ontwikkeling stagneert of heb je vaker last van je stem nu je zo veel optreedt. Ik bied je heel gericht die oefeningen aan uit de Lichtenberg methode die passen bij jouw hulpvraag.

 

Met theater- en presentatietechnieken leer je de tekst te analyseren en vanuit jouw ervaring te beleven.  Speel jij in een stuk dan stem ik mijn les graag af op de regie die jij ontvangt. 

Ik leer je natuurlijk en bewust bewegen op een manier die jouw verhaal en jouw persoonlijkheid ondersteunt. Ook zet ik improvisatie in om spontaner, natuurlijker en meer ontspannen te spreken.

 

 

Cursus 2 (7 lessen) - De  Lichtenberg methode & Theatertechnieken

Nieuw in deze cursus is de aandacht voor optreden en het contact met publiek. Hoe kijk je, hoe beweeg je? Hoe is de balans tussen aandacht bij de muziek en je publiek? Wat past bij jou? 

 

Je leert de ontspannende werking van de zintuigen op je stem en het strottenhoofd op nieuwe manieren kennen. Je presentatie wordt opgenomen en we bespreken die samen. De technische oefeningen zijn altijd met begeleiding van de piano.

 

Eerst kennismaken? Volg een proefles of introductieworkshop. 

Informatie over privĂ©lessen vind je op de pagina Coaching Professionals

 

In 20zijn er al Lichtenberg-workshops gepland waarvoor je nu kunt opgeven:

  • Mini cursus op woensdag van 18:30 - 21:30

  •