06-19 84 86 88 - info@ontdekjouwstem.nl

Maroesjka Vermolen

 

De eerste vraag die bij je opkomt, is misschien wel: Hoe zing jij?
Ontdek mijn stem in SoundCloud.com/sadzaband

 

Sinds 2005 geef ik zangles in de lichte genres zoals pop & rock, musical, jazz, blues, chansons, cabaret en bossa omdat ik daar zelf mee optreed. Na mijn studie aan het Haags Conservatorium (Jazz zang) en grondige studie en toepassing van Estill Voice Trainings System (EVTS), Ontdekte ik de Lichtenberg methode. Hier voelde ik me zeer bij thuis omdat deze methode uitgaat van stimulatie van de stem en niet van manipulatie. Hierdoor leer je echt je persoonlijke klank kennen. 

 

Hiernaast gebruik ik theatertechnieken voor tekstbeleving en presentatie omdat die het zingen ook plezieriger maken. Ik volgde diverse theaterlessen, heb opgetreden met (muziek)theatervoorstellingen en heb cabaret gemaakt. Het liefst maak ik nu zelf theatrale concerten. Tijdens mijn coaching behandel ik de verschillende onderdelen van het musiceren per stuk zodat het beter doordringt en je er niet meer over na hoeft te denken. 'Je speelt een instrument'. 

 

Zou het niet fijn zijn om met dezelfde overgave te genieten van jouw eigen stem, band en samenzang als van jouw favoriete zangers bij wie je alles om je heen vergeet? Om de remmen (nog meer) los te gooien en ook de gevoelige passages te kunnen laten horen? Om niet meer na te denken over ritme, de juiste toon en oordelen over jouw stem?

"Zangles van Maroesjka geeft me veel energie! Ze is een prettige docent, ik voel me vrij en op mijn gemak,tijdens de lessen en ik vind het leuk dat er veel aandacht is voor het lijf en voor voelen. Na elke zangles zit ik zingend en blij op de fiets terug naar huis!"  Maud Arens


"Het enthousiasme van Maroesjka is heel leuk, heel veel aandacht voor leerlingen, mensen voelen zich echt op hun gemak." Deelnemer professionele coaching 

Meer evaluaties