06-19 84 86 88 - info@ontdekjouwstem.nl

Workshop Moeiteloos zingen 

Zing voluit, warm & ontspannen 

 

Zingen beweegt jou en anderen, het ontroert, stemt vrolijk. Klinken je hoge tonen echter te scherp, heb je moeite hoge en lage tonen te verbinden ? Wil je met meer volume zingen? Voel en hoor je een gespannen klank of ben je hees na een optreden of les geven?

 

Jouw stem kan in jouw hele instrument weerklinken: van je voetzolen tot je kruin. Al klinkend ontdek je met speelse oefeningen voor ieder zintuig en specifieke vragen de resonance mogelijkheden. Je leert bijvoorbeeld van een koe hoe je ruimer kan klinken en van een bij dat je maar weinig adem nodig hebt. Zo krijgt je stem body en warmte en meer. 

 

Met een andere inzet van je stem, een andere focus en doel leer je van eigen mooie natuur. Ja en dan klink je ook natuurlijker…zoals jij echt bent.

 

Jouw eigen specifieke sound is aantrekkelijk want mensen komen om jou te leren kennen. Minstens zo belangrijk is dat jij zelf meer van je eigen zang geniet. En het gemak geeft je vrije aandacht: om je fysiek te presenteren, en muzikaal te improviseren en contact te maken met de band. Jouw speelruimte is niet alleen hoor-, maar ook voelbaar. Jij straalt en dat maakt bij hen iets los.

 

Deze technieken uit de Lichtenbergmethode pas je toe op je eigen lied.

 

Dinsdag 12 juli

Tijdstip van 19- 20.30

Soest

Groep van maximaal 6 mensen

Prijs : 35 euro

Geef je op via een email: info@ontdekjouwstem.nl

 

Actueel workshopaanbod

  • 'Moeiteloos zingen voor Zangers
  •  
  • 'Klink rijk, spreek dynamisch' voor Sprekers & Actrices

Workshops in Soest

  • mini (3,5 uur)
  • midi (hele dag)

 

Workshop 'Geef je spreekstem Body'

voor je spreekstem op je werk of op toneel

 

Wil jij in een vergadering makkelijker het woord pakken? Beter gehoord worden en je toehoorders meenemen zodat ze jouw verhaal onthouden en jou en jouw visie beter leren kennen ?

Wil je in je presentatie of als actrice rijker klinken? Je stem meer body geven? En je eigen klank verder ontwikkelen? Of heb je een andere vraag?

 

Kom kennis maken met deze fysieke methode die je zintuigen prikkelt. In een kleine groep van maximaal 6 studenten. 

 

Ik zing pop, soul, jazz en chansons, heb veel (muziek)theater gespeeld en gezien en werk aan een eigen muziektheaterstuk.

 

Meld je aan via een mail: info@ontdekJOUWstem.nl.

 

 

De opleiding voor kleine groepen, waarin je aan alle aspecten van stemtechniek, het zingen en performen is gestart. Daarmee krijg je uitgebreid gereedschap om jezelf te corrigeren en te begeleiden om echt dat volgende niveau te realiseren. Je krijgt de gelegenheid om voor een groep te performen. Van samen studeren en oefenen leer je ook veel. Je kan op ieder moment beginnen. Van september tm November melden zich de meeste studenten aan

In de Workshop vertel ik je erover