06-19 84 86 88 - info@ontdekjouwstem.nl

 

Zing je los in het Bos

Praktisch

Ik wacht op goedkeuring van de gemeente of Zing je los in t bos- Corona proof aanpak wordt toegestaan 

 

 

In het bos is het altijd mooi weer! (zeker met een regenbroek en jas)

 

 

"You are not in Nature, You are Nature" ( Anna Halprin, founder of Tamalpa Institute and theatre maker)

Links

www.mariusengelbrecht.nl

www.tamalpa.org

Klaas-Jan schreef : "Ik vond het heel leuk. Maroesjka laat je in alle vrijheid met je stem spelen en biedt verrassende oefeningen aan, bijvoorbeeld de vraag: ondersteunen je voeten je stem, of zet je stem je voeten in beweging? Leuk ook om samen zomaar klank te maken. Daarbij is het geweldig om tijdens de dageraad op de Stulp te zijn.”

Klinken bij de Vlecht. Nu op zoek naar een neiuwe plek

De Natuur was mijn medicijn in Coronatijd. Ik danste en zong er, ik sprong, stampte en spuugde mijn emoties uit op de hei. En nog. Bruisend en met een prettig leeg en kalm hoofd jog ik naar huis.

Wil je energieker worden? Wil je meer voelen in het lichaam en minder alles bedenken?

 

Kom naar het bos en geef expressie aan jezelf met Zang en Dans.'Variant énergiek'

Ervaring met zingen en dansen is niet nodig. Je maakt eenvoudige klanken die zich op dat moment aandienen. Ik leer je jouw bewegingsrepertoire uit te breiden. De geimproviseerde dans bewegingen ondersteunen jouw klank en andersom. Ik begeleid je met behulp van Tamalpa Life/Art Process en technieken uit stemexpressie van Marius Engelbrecht.

 

Houd iets je tegen bij het presenteren? Voel je je keel dichtknijpen of kan je ineens de woorden niet vinden? 

Doe dan variant 'Diegaand

 

Jij bent niet de enige! Om echt authentiek en vrij te spreken is het meestal zinvol om de emoties te onderzoeken die je afremmen. We kunnen niet altijd de woorden vinden om uit te drukken hoe we ons voelen. We weten meestal wel hoe t beweegt en hoe t klinkt. Met vrije klanken en beweging kan je daar verrassend snel contact mee maken. Op een luchtige wijze kan zo een diepgaand proces plaatsvinden.

 

De groep kan je proces ondersteunen door achtergrond-klanken te zingen. Dan voel je je gehoord en minder bekeken en beoordeeld. Het is fijn om er fysiek een concrete vorm aan te geven. Daarom vindt je aan het einde een beweging en een melodie of klank die je positief bekrachtigt en die je thuis kan herhalen.

 

De Natuur voedt en spiegelt ons. Daarom kom je buiten kom je sneller tot resultaat. Om een voorbeeld te geven: Je verbinden met een boom helpt je sneller om vanuit je denken in het voelen, in het lichaam te komen.

 

 

Zing en Dans je vrij'' 

Deze groepsactiviteit vindt binnen plaats van wat ik hierboven heb beschreven

Bij 4 - 8  personen kost het 15 euro

Vraag andere prijzen op