06-19 84 86 88 - info@ontdekjouwstem.nl

 

Zing je los in het Bos

De Natuur was mijn medicijn in Coronatijd. Ik danste en zong er, ik sprong, stampte en spuugde mijn emoties uit op de hei. En nog. Bruisend en met een prettig leeg en kalm hoofd jog ik naar huis.

 
Daarom bied ik dit nu graag mijn dorpsgenoten in Soest aan. Gratis.  In 'Zing je los in het bos' begeleid ik je hoe je op luchtige, speelse manier dieper in contact met de natuur ( en je zelf) kan komen met klank en beweging.

 

Ervaring met zingen is niet nodig. Je maakt eenvoudige klanken die zich op dat moment aandienen. Met bewegingen ondersteun je jouw klank. Ik begeleid je met behulp van Tamalpa Life/Art Process en technieken uit stemexpressie van Marius Engelbrecht.

 

 

 

 

Praktisch

We  klinken en bewegen bij 'De vlecht' , een boom op de heide achter het Paleis Soestdijk. Jog mee naar die mooie boom, Of wandel er op eigen tempo naar toe.

De start voor het joggen is om 7.15 bij de ingang van het bos aan N234, achter het tuinhek van Paleis Soestdijk aan het einde van de Koningsweg.        

We zingen en bewegen van 7.40-8.25 uur. En dan joggen we terug, de heide rond.

 

In het bos is het altijd mooi weer!

(zeker met een regenbroek en jas)

 

Het is GRATIS.

Wil je wel wat geven dan ontvang ik dat met plezier en sponsor ik een ondernemer die een sessie wil volgen om beter te ontspannen of te presenteren

Aanmelden doe j via een email voor woensdag 20.30 uur.

4 losse bijeenkomsten. nu nog 2 : Donderdag 1 en 8 oktober

"You are not in Nature, You are Nature" ( Anna Halprin, founder of Tamalpa Institute and theatre maker)

Links

www.mariusengelbrecht.nl

www.tamalpa.org

Klaas-Jan schreef : "Ik vond het heel leuk. Maroesjka laat je in alle vrijheid met je stem spelen en biedt verrassende oefeningen aan, bijvoorbeeld de vraag: ondersteunen je voeten je stem, of zet je stem je voeten in beweging? Leuk ook om samen zomaar klank te maken. Daarbij is het geweldig om tijdens de dageraad op de Stulp te zijn.”